back to top
Středa, 12 března, 2025
události

Vůně vanilky v pekařství PAUL

Date:

Vůně vanilky se line z francouzského pekařství PAUL. Nenechte se zmást, to není ještě vůně vánočních vanilkových rohlíčku, ale podzimní novinka, která Vám jistě zlepší náladu v sychravém počasí. Tradiční máslový croissant je zalitý pořádnou dávkou vanilkové krému, který je z poctivé smetany, vajíček a pravé vanilky. Inspirací tomuto dezertu byli tolik oblíbené buchtičky se šodó.

Další novinkou, tentokrát slanou, je krůtí maso připravené metodou sous-vide. Sous-vide je metoda při které se maso připravuje velmi pomalu a díky tomu jsou krůtí prsa krásně měkká a šťavnatá. Jako přílohu si PAUL připravil zeleninovou směs pečeného lilku, cukety a papriky neboli typicky francouzské ratatouille.

Tým pekařství PAUL se těší na vaší návštěvu.

- Reklama -euro

Nejnovější články

Více článků od autora
ŽENY

Zdravé a rychlé recepty pro zaneprázdněné ženy

V dnešní uspěchané době je často obtížné najít čas...

Nejlepší jarní pomazánky

Jaro je obdobím svěžesti, nových chutí a lehkých jídel,...

Jaký software vám pomůže hlídat a řídit úkoly vašich podřízených?

Vlastníte malou firmičku a umožňujete svým zaměstnancům pracovat online?...

Svátek zamilovaných má kořeny už ve starověku

Původ svátku sahá až do dob starého Říma a...