Vůně vanilky se line z francouzského pekařství PAUL. Nenechte se zmást, to není ještě vůně vánočních vanilkových rohlíčku, ale podzimní novinka, která Vám jistě zlepší náladu v sychravém počasí. Tradiční máslový croissant je zalitý pořádnou dávkou vanilkové krému, který je z poctivé smetany, vajíček a pravé vanilky. Inspirací tomuto dezertu byli tolik oblíbené buchtičky se šodó.
Další novinkou, tentokrát slanou, je krůtí maso připravené metodou sous-vide. Sous-vide je metoda při které se maso připravuje velmi pomalu a díky tomu jsou krůtí prsa krásně měkká a šťavnatá. Jako přílohu si PAUL připravil zeleninovou směs pečeného lilku, cukety a papriky neboli typicky francouzské ratatouille.
Tým pekařství PAUL se těší na vaší návštěvu.
https://netstav.cz/s-opravou-stareho-zdeneho-komina-i-s-montazi-noveho-nerezoveho-pomuze-spolecnost-ciko-s-r-o/
https://livingin.cz/balkon-vase-zahrada-v-byte/
https://casopismodernibyt.cz/v-internormu-si-navrhnete-vchodove-dvere-dle-vasich-predstav/