Pekařství PAUL prodejem chleba podpoří Centrum Paraple

0
43

Nový chléb od francouzského pekařství PAUL nejen skvěle chutná po kmínu, ale jeho zakoupením zákazník zároveň přispěje i na dobrou věc – část prodejní ceny putuje na podporu Centra Paraple. Kromě skvělého gurmánského zážitku budete mít z nákupu této novinky i dobrý pocit – 10 Kč z prodejní ceny podpoří projekty obecně prospěšné společnosti Centrum Paraple. Francouzské pekařství PAUL s Centrem Paraple spolupracuje dlouhodobě. Kromě finanční podpory z prodeje speciálních výrobků zpříjemňovaly například balíčky francouzských cukrovinek a pravidelné coffee breaky klientům Centra Paraple sociálně rehabilitační pobyt

Kmínový chléb v sobě spojuje to nejlepší z české a francouzské pekařské tradice. Je podobný oblíbeným typicky českým chlebům, peče se ale ze speciální francouzské mouky a kvásku vyrobeného v pekařství PAUL, jehož základem jsou rozinky sultánky. Specifickou chuť mu dodává zejména kmín. Francouzští pekaři své chleby s oblibou nařezávají, aby se při pečení uvolnila a zvýraznila chuť všech ingrediencí. Zda je na tom něco pravdy, se můžete přesvědčit sami a pro Kmínový chléb s charakteristickou výraznou prasklinou v křupavé kůrce si zajít již v září.