Modré nebe, slunce a teplé počasí. To vše si v létě užíváme plnými doušky. Proto také máme radost, když tyto dny nemusíme trávit v kuchyni a můžeme si dopřát lehké jídlo. Ve francouzském pekařství PAUL na vás mysleli a kromě již stálých lahůdek v podobě salátů a sendvičů uvádí rovnou dvě letní novinky.
Prvním z nich je losos ve vícezrnné bulce zvané Faluche. Její název je odvozen od tradičních baretů francouzských studentů, kterým se svým tvarem nápadně podobá. Ta je sypaná semínky a ukrývá lahodného uzeného lososa s créme fraiche. Tím uděláte radost nejen svým chuťovým buňkám, ale díky zdravým tukům prospějete i svému tělu.
Druhou novinkou, ne však méně zajímavou, je salát Fermier – ten je ve Francii naprostou klasikou. Chuť pečeného kuřete společně s ementálem, rozinkami a vlašskými ořechy tvoří skvělou kombinaci. To vše společně s třemi druhy salátu (svěží ledový salát, Lollo Biondo a Lollo Rosso). Jablko a karotka jsou pomyslnou třešničkou.

Co by to ovšem bylo za léto bez ovoce. I proto je pro vás v nabídce lahodná limonáda ze sladkých malin a bez přidaného cukru. Pokud chcete doplnit energii po náročném dni, určitě vás potěší výborné kávové Frappé se šlehačkou a čokoládovými hoblinkami. Tak neváhejte a ochutnejte letní speciality, které na vás čekají na každé pobočce pekařství PAUL.