Lahodné chutě Středomoří v pekařství PAUL

0
954

Že do pekařství se nechodí jen pro chléb a pečivo, to vědí zákazníci francouzských pekařství PAUL už dlouho. Novinkou, kterou nám PAUL zpříjemní letošní podivné léto, poznamenané pandemií koronaviru, jsou skvělé speciality s chutí Středomoří. 

Letošní léto cestování moc nepřeje, ale vy můžete ochutnat voňavé středomořské lahůdky, aniž byste vytáhli paty za hranice.  Vyzkoušejte třeba vícezrnnou faluche s grilovanou zeleninou a fetou, která je kombinací toho nejlepšího z gurmánské Francie s chutěmi typickými pro bezstarostné Řecko. Jemný a svěží créme fraiche se skvěle doplňuje s lahodnou grilovanou zeleninou, výrazným sýrem feta i křupavými semínky, kterými je faluche posypána. Víte, jak faluche, tradiční francouzské pečivo, získala své neobvyklé jméno? Tvarem totiž připomíná tradiční barety francouzských studentů.

Další letní novinkou je Rakytníková limonáda se zrnky granátového jablka, která v horku skvěle osvěží díky příjemně nakyslé chuti. Limonáda neobsahuje žádný přidaný cukr, slazená je pouze ovocem, které je bohaté na vitamín C. Kterou z novinek, připravených z lahodných surovin, které navíc svědčí vašemu zdraví, ochutnáte jako první?