Éclair v pekařství PAUL

4
1050

Kousek Francie na dlani. Tak by se dala popsat lahůdka jménem éclair. Tato delikatesa se ve Francii těší velké oblibě, a proto se jí francouzské pekařství PAUL rozhodlo letos dopřát i vám.

Vytvořit éclair, tak aby se vám rozplynula v ústech je práce i pro zkušeného cukrářského mistra. Dobrota z odpalovaného těsta naplněná nejrůznějšími druhy krémů, je opravdu jedinečná. Tyto tradiční francouzské cukrovinky, jejichž název v překladu znamená světelný záblesk, jsou tak lahodné, že skutečně zmizí rychlostí blesku. Již na přelomu 18. a 19. století, kdy je zřejmě poprvé připravil “Král kuchařů a kuchař králů” Marie-Antoine Carême, se začaly těšit velké oblibě a ve Francii jsou dodnes hlavní náplní mnoha obchodů.

V pekařství PAUL se letos rozhodli, že vám vánoční čas zpříjemní touto lahůdkou. A protože oříšky a ořechy jsou neodmyslitelnou součástí našich svátků, připravilo si pro vás pekařství limitovanou edici právě s oříšky všeho druhu.

Pistáciový éclair, plněný vanilkovo pistáciovým krémem, s pistáciovou polevou a kousky pistácií navrchu, vás potěší svoji jemnou a neotřelou chutí.
Nesmí samozřejmě chybět ani ten s příchutí lískového oříšku. Právě z nich je vytvořena náplň i krém, který éclair zdobí, společně s jejich kousky.
V neposlední řadě se musí zmínit i eclair s příchutí kokosového ořechu.
Krém uvnitř společně s kousky kokosu umocňují požitek, který budete mít hned po tom, co se do této lahůdky zakousnete.

Kromě této limitované edice, jsou samozřejmě v nabídce i éclairs s chutí čokolády, vanilky či plné čerstvých malin. Určitě nepropásněte tuto limitku, která pro vás bude k dispozici až do 26. prosince. Zpříjemněte si čekání na Vánoce rozmazlováním se od cukrářů z pekařství PAUL a nasajte atmosféru blížících se svátků.

Navštivte buď jednu z prodejen, nebo si objednejte na eshopu www.paul-cz.com

Ženy s.r.o. Magazín
  • 3K
    Shares